Het Formulier bijlagen blok zorgt ervoor dat foto's uit vanuit het formulier als foto bestand opgeleverd kunnen worden in plaats van alleen in de PDF voor te komen. Daarnaast kunnen ook bijlagen of het pdf bestand van het formulier encode worden (Base64) zodat deze via de webservice verzonden kunnen worden.

Decode Base64

Velden die in het formulier de base64 code van een foto of bijlage bevatten kunnen hier opgegeven worden met ook de bijlage naam zodat deze worden decode naar een bestand.

Bijlage veld:

Naam van het veld van de bijlage of foto in het formulier.

Foto's:

Bijvoorbeeld tf_foto_01 is de veldnaam, dan wordt de base64 code uit het veld tf_foto_01_code (veldnaam + “_code”) gebruikt. De naam van de foto wordt altijd in de veldnaam tf_foto_01_name (veldnaam + “_name”) weergegeven.

Bijlagen:

Bijvoorbeeld tf_bijlage_01 is de veldnaam, dan wordt de base64 code uit het veld tf_bijlage_01_code (veldnaam + “_code”) gebruikt. De naam van de foto wordt altijd in de veldnaam tf_bijlage_01_name (veldnaam + “_name”) weergegeven.

Bijlage naam:

Als deze leeg is wordt de naam uit het formulier veld (veldnaam + “_name”) gebruikt. Als de Bijlage naam niet leeg is wordt het bestand hernoemd naar de opgegeven naam.

Nog een Bijlage veld toevoegen

-

Een Bijlage veld verwijderen

Encode Base64

Bestanden naar Base64 code omzetten, zodat deze in gegevens bestanden en webservice's opgenomen kunnen worden.

Bestanden:

Lijst van bestanden in de workflow. Door één te selecteren wordt deze encode en in een xml bestand geplaatst en kan verder in de wokflow gebuikt worden.
Voorbeeld XML:

<File name="NaamBestand" value="BASE64CODE"/>