1. Kies de knop Nieuwe optielijst
  2. Vul bij Naam de veldnaam van het formulier in waarin de optielijst beschikbaar moet komen
  3. Selecteer Import en importeer de optielijst in json formaat
  4. Kies Nieuw om de optielijst succesvol aan te maken

De optielijsten worden in json formaat aangeleverd met de " vervangen door %22, bijvoorbeeld:

{%22Medewerkers%22: [{%22Code%22: %22Medewerker 1%22,%22Waarde%22: %22Medewerker 1%22}, {%22Code%22: %22Medewerker 2%22,%22Waarde%22: %22Medewerker 2%22}]}

De Waarde wordt getoond in de optielijst en de Code van de gekozen optie wordt als data in de XML meegegeven.