Tablet Forms Maps biedt op eenvoudige wijze overzicht van al uw inspecties.

Via het Tablet Forms Maps portaal met interactieve kaarten kunnen inspectieformulieren op uw tablet worden aangemaakt, vooraf ingevuld met de gegevens van het inspectiepunt.

Nadat het formulier is verzonden wordt de kaart direct bijgewerkt met de nieuwe gegevens en kan men via de kaart het PDF bestand van het verwerkte formulier inclusief foto's bekijken.

De kleur van het inspectiepunt verandert direct mee om een zo duidelijk mogelijk beeld te bieden.

De kaarten kunnen leeg of vooraf ingevuld met uw inspectiepunten aangemaakt worden, en kunnen op elk moment nog verder aangevuld worden.

Elke kaart wordt toegewezen aan een aantal gebruikers waardoor ze via dezelfde bron informatie delen.

Per kaart heeft men ook de mogelijkheid om alle data te exporteren voor verdere analyse.