De TabletForms app maakt het mogelijk om altijd overal al uw formulieren te verwerken. Zodra de inlog gegevens zijn ingevuld zal de app kijken of er internet is en met de TabletForms server synchroniseren zodat de laatste versie van alle formulieren beschikbaar is in de app. Indien er geen internet is komt u direct in het documenten scherm.

Documenten scherm

In het documenten scherm staan alle documenten die nog niet voltooid zijn, met hun naam, datum en document nummer. Dit kunnen documenten zijn die voor u op de server zijn aangemaakt of documenten die u zelf in de app heeft aangemaakt.

Elk document heeft een aantal opties:

Open document: Raak het documentnaam kort aan

Wijzig de documentnaam: Veeg naar rechts over de documentnaam

Verwijder het document: Veeg naar links over de documentnaam

Zoeken: Typ een gedeelte van de naam in het Zoek Documenten veld

* : Het document in de app is recenter dan de versie op de server

Document aanmaken

• Kies het nieuw document icoon:
  • Selecteer het type document en deze wordt direct met de huidige datum en tijd aangemaakt

Document verzenden

Een document kan direct worden verzonden door in het menu van het document Verzend te kiezen. Indien er geen internet verbinding is zal deze worden opgeslagen en wordt deze op een later tijdstip

verzonden door het synchronisatie icoon te kiezen:

Als een document succesvol is verzonden en voltooid is, zal deze automatisch uit de app verwijderd worden zodat alleen de te verwerken documenten zichtbaar blijven.