1. Kies de knop Nieuwe gebruiker
  2. Voer het email adres van de gebruiker in bij Email, dit is ook het inlognaam van de gebruiker
  3. Voer de naam in van de gebruiker bij Naam
  4. Vink het vak aan bij Actief
  5. Indien de gebruiker ook beheerder rechten moet hebben dient dit vak ook aangevinkt worden
  6. Kies de knop Opslaan

De gebruiker ontvangt een email met een tijdelijk wachtwoord op het ingevoerde e-mailadres.

Eenmaal ingelogd kan men het wachtwoord aanpassen door te klikken op het gebruikersaccount icoon rechts bovenin het scherm en vervolgens te klikken op Wijzig uw wachtwoord

Taal instellen

Ook is de mogelijkheid tot het instellen van gebruikers talen toegevoegd.  Hiermee wordt de taal van de portal  gezet voor deze gebruiker. Deze keuze wordt vastgelegd en onthouden.  Ook de e-mails die worden verzonden naar bijvoorbeeld een nieuwe gebruiker zullen ook in de vastgelegde taal zijn.  Op dit moment kunt u kiezen uit de browser default taal, Nederlands, Engels, Zweeds, Deens, Duits, Italiaans en Spaans. Mogelijk dat er in de toekomst meerdere talen worden toegevoegd.